Εγκαίνια Οικοτροφείου “Παναγία η Κυρά”
Την Τετάρτη 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Οικοτροφείου “Παναγία η Κυρά” για 25 ασθενείς τελικού σταδίου άνοιας, παρουσία πολλών καλεσμένων μεταξύ των οποίων και η κα Τσολάκη Μάγδα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της “Πανάκεια”, Πλατής Αναστάσιος εκδήλωσε τη χαρά του για τη δημιουργία του Οικοτροφείου, καθώς αποτελεί το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ ολοκληρώμενης φροντίδας για την άνοια στα Δωδεκάνησα, σημειώνοντας πως ήδη εδώ και χρόνια η “Πανάκεια” φροντίζει τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπισή της, μέσω των προγραμμάτων του Ιατρείου Μνήμης και του Κέντρου Ημέρας “Αρσινόη” στη Ρόδο.
“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, σημείωσε, από το να προσφέρεις ποιοτικές υπηρεσίες και μάλιστα δωρεάν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη” αναφερόμενος τόσο στους ασθενείς με άνοια , όσο και στις οικογένειες τους.
Το Οικοτροφείο “Παναγία η Κυρά” εδρεύει στον Αρχάγγελο και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης
          
Phone: 22410 78315 / 39530 | 22440 23900
Στεφάνου Καζούλη 18, 85100 - Ρόδος