Παραχώρηση του φυτωρίου Ρόδου στην “ΠΑΝΑΚΕΙΑ”

Την παράδοση του ακινήτου που διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Φυτώριο Ρόδου, στην «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», πραγματοποίησε επισήμως ο ίδιος ο Υπουργός κ. Βαγγέλης Αποστόλου σήμερα, 17 Απριλίου, με την ευκαιρία της εδώ παρουσίας του για το αναπτυξιακό συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Μεταξύ του κου Αποστόλου και του προέδρου της “Πανάκεια” κου Πλατή Αναστάσιου υπεγράφη η παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται το Υπουργείο στη μη κερδοσκοπική Εταιρία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» για να τις χρησιμοποιήσει προς εξυπηρέτηση ατόμων με ποικίλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
Η “Πανάκεια” εδω και δεκαπέντε χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης της ψυχικής ασθένειας, φροντίδας, αντιμετώπισης και ψυχοκοινωνικής επανένταξης, καθώς και υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης της άνοιας και δη της άνοιας τύπου Alzheimer’s σε εκατοντάδες κατοίκους της Ρόδου, μέσω των δομών που λειτουργεί με το ειδικευμένο προσωπικό της υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ως εκ τούτου αποφάσεις σαν τη σημερινή διευκολύνουν σημαντικά το έργο μας που αφορά στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και αντιμετώπισης της άνοιας στο νομό Δωδεκανήσου και ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Phone: 22410 78315 / 39530 | 22440 23900
Στεφάνου Καζούλη 18, 85100 - Ρόδος